کد مطلب: 114218
افزايش سردرگمي مشتريان بازار خودرو
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 734

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، روشن شدن تکليف قيمت خودرو در آخرين ماه سال از اين جهت اهميت دارد که با روشن شدن هرچه سريع‌تر قيمت‌ها، بسياري از مردم مي‌توانند براي خريد خودرو تصميم نهايي بگيرند.

از آنجا که بعد از گذشت نزديک به دو هفته از گلايه‌هاي رييس‌جمهور، هنوز هيچ راه‌کاري براي کاهش قيمت‌ها در نظر گرفته نشده است و جلسه شوراي رقابت هم اوايل هفته آينده تشکيل خواهد شد، اين نگراني وجود دارد که تعيين قيمت‌ها به سال آينده موکول شود.

مساله ديگر اين است که با توجه به اينکه سال ?? با فعاليت‌هاي انتخابي همراه خواهد بود، ممکن است خودروسازان بحث قيمت‌گذاري را به حاشيه برده و با امروز و فردا کردن اين طرح، آن را به دولت بعدي بکشانند.

از آنجايي هم که کاهش قيمت‌ها نظر رييس‌جمهور فعلي است و هنوز موضع رييس‌بعدي دولت در اين رابطه مشخص نيست، بعيد نيست که خودروسازان براي امتحان کردن شانس خود در دولت بعدي تلاشي براي به تاخير انداختن کاهش قيمت‌ها نکنند.

اما با وجود تمام اين حدس و گمان‌ها، سؤالي که مهم جلوه مي‌کند اين است که آيا شوراي رقابت و سازمان حمايت مي‌توانند قيمت خودرو را در سرازيري کاهش قرار دهند؟

و اينکه آيا سرعت دو سازمان نامبرده براي کاهش قيمت‌ها به‌قدري بالا خواهد بود که مشتري‌هاي بازار خودرو پيش از پايان سال بتوانند خودروي خود را تهيه کنند؟(افکار نيوز)

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html